Wanneer wordt het serieus?

Heb je ineens een date en was deze gezellig? Dan wil je hem of haar natuurlijk al snel weer zien. Is de tweede of derde date ook zo leuk? Dan begin je je natuurlijk af te vragen of jullie een relatie hebben of niet. Je kunt het hem of haar natuurlijk direct op de man af vragen, maar stel dat hij of zij een vaag antwoord geeft. Gelukkig zijn er wel een aantal signalen die jou vertellen dat jullie een relatie hebben.

Je bent jezelf

Je bent ontspannen als je bij hem of haar bent en je voelt je niet ongemakkelijk als je er een keer wat minder uitziet. Bovendien durf je je kwetsbaar op te stellen.

Je staat op zijn of haar prioriteitenlijst

Je voelt dat je belangrijk bent voor hem of haar. Hij of zij belt je op onverwachte momenten en laat je niet zitten.

Je kijkt minder op je telefoon

Je kijkt minder op je telefoon om te checken of hij of zij je een berichtje heeft gestuurd. Je weet gewoon dat hij of zij je belt of appt.

Je wordt voorgesteld aan familie en vrienden

Hij of zij houdt je niet achter en betrekt je in zijn of haar sociale leven. Je hebt zijn of haar vrienden leren kennen. Verder heb je zijn of haar familie ontmoet. Dit is een teken dat het goed zit tussen jullie.

Ruzie overleefd

Bij een goede relatie hoort ook ruziemaken. Natuurlijk botst het wel eens tussen jullie en zijn jullie het niet eens met elkaar. De manier waarop jullie hiermee omgaan zegt veel over jullie relatie.

Je weet het gewoon

Je weet gewoon dat hij of zij het is. Je zoek niet meer steeds naar bevestiging en vraagt je ook niet meer af of hij of zij je nu wel echt leuk vindt.